Wpływ surowca i metod otrzymywania ekstraktów białkowych z roślin zielonych na ich wartość pokarmową = The effect of plant material and its processing on the nutritive value of leaf protein concentrates (LPC) / Piotr Hanczakowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Effect of plant material and its processing on the nutritive value of leaf protein concentrates (LPC)
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 122065 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000100083 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 123308 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000096352 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 97-113.
Streszcz. ang., niem., ros.