Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Studia nad wpływem aglomeracji na strukturę i wybrane właściwości fizyczne wieloskładnikowych mieszanin spożywczych w proszku / Ewa Domian.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 341Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.Description: 140 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375830347
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500526 II (341) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000098125
Total holds: 0

Bibliogr. s. 128-138.

Streszcz. ang.