Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ryby : wędzenie, grillowanie, marynowanie / Wolfgang Hauer ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Series: Tradycyjny SmakPublication details: Warszawa : MULTICO Oficyna Wydawnicza, 2009.Description: 86 s. : il. ; 22 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788370737610
Other title:
  • Tyt. oryg.: Fische räuchern und beizen
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132761 I (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000098633
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nh 25 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000098312
Total holds: 0
Mazur, Krystyna
  • Field of activity: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 101794686
  • Occupation: Tłumacze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96014534