Amino acid composition and biological value of cereal proteins : proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium on Amino Acid Composition and Biological Value of Cereal Proteins, Budapest, Hungary, May 31-June 1, 1983 : with supplemental invited contributions / ed. by Radomir Lásztity and Máté Hídvégi.
Material type:
TextPublication details: Budapest : Akadémiai Kiadó, 1985.Description: XV, 662 s. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9630541319
- Proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium on Amino Acid Composition and Biological Value of Cereal Proteins, Budapest, Hungary, May 31-June 1, 1983
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 124389 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000098956 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach. Indeks.
