Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Kompleksowa technologia produkcji żywca wieprzowego w oparciu o ziemniaki i buraki cukrowo-pastewne : [materiały szkoleniowe] / materiały oprac. zespół: M. Różycki [et al.] ; red. opracowania J. Urbańczyk ; Instytut Zootechniki. Zakład Informacji Zootechnicznej.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Instytut Zootechniki, 1985.Opis: 99, [1] s. : il. ; 20 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 122312 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000098933
Liczba zamówień: 0

Do użytku służbowego.