Baner ze zdjęciem biblioteki

Kompleksowa technologia produkcji żywca wieprzowego w oparciu o ziemniaki i buraki cukrowo-pastewne : [materiały szkoleniowe] / materiały oprac. zespół: M. Różycki [et al.] ; red. opracowania J. Urbańczyk ; Instytut Zootechniki. Zakład Informacji Zootechnicznej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Instytut Zootechniki, 1985.Description: 99, [1] s. : il. ; 20 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001349598Inne nry kontrolne: (OCoLC)750685550
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 122312 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000098933
Total holds: 0

Do użytku służbowego.