Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Czynniki wpływające na wartość pokarmową bobiku, grochu i łubinu dla zwierząt nieprzeżuwających / Barbara Pastuszewska ; Polska Akademia Nauk. Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Prace Habilitacyjne - Polska Akademia Nauk. Instytut Fizjologii i Żywienia ZwierzątPublication details: Wrocław [etc.] : Zakład Narodowy im. Ossolińskich. Wydawnictwo Polskiej Akademii Nauk, 1985.Description: 140 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8304021315
NUKAT: xx001359640Inne nry kontrolne: (OCoLC)1414077570 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 114890 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000103008
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 121791 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000099143
Total holds: 0

Bibliogr. s. 111-137.