Właściwości fizykomechaniczne produktów spożywczych i tworzyw jako kryterium konstrukcji maszyn = Fiziko-mehanicheskie sbojstva prodovolstvennyh produktov i syrâ kak kriterij konstrukcii mashin / [kom. red. Zbisław Martini et al.].
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ; z. 279Publication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1984.Description: 181, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301042028
- Fiziko-mehanicheskie sbojstva prodovolstvennyh produktov i syrâ kak kriterij konstrukcii mashin
- Physico-chemical properties of food products and raw materials as a criterion of the construction of machines [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132298 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Y-40 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000101118 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.
Streszcz. ang. i ros.
