Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Właściwości fizykomechaniczne produktów spożywczych i tworzyw jako kryterium konstrukcji maszyn = Fiziko-mehanicheskie sbojstva prodovolstvennyh produktov i syrâ kak kriterij konstrukcii mashin / [kom. red. Zbisław Martini et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ; z. 279Publication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1984.Description: 181, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8301042028
Other title:
  • Fiziko-mehanicheskie sbojstva prodovolstvennyh produktov i syrâ kak kriterij konstrukcii mashin
  • Physico-chemical properties of food products and raw materials as a criterion of the construction of machines [Other title]

Bibliogr. przy pracach.

Streszcz. ang. i ros.