Właściwości fizykomechaniczne produktów spożywczych i tworzyw jako kryterium konstrukcji maszyn = Fiziko-mehanicheskie sbojstva prodovolstvennyh produktov i syrâ kak kriterij konstrukcii mashin / [kom. red. Zbisław Martini et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301042028
- Fiziko-mehanicheskie sbojstva prodovolstvennyh produktov i syrâ kak kriterij konstrukcii mashin
- Physico-chemical properties of food products and raw materials as a criterion of the construction of machines [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132298 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Y-40 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000101118 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy pracach.
Streszcz. ang. i ros.