Baner ze zdjęciem biblioteki

Struktura i metabolizm włókien mięśniowych u krajowego bydła czarno-białego i mieszańców po buhajach ras mięsnych oraz ich związek z cechami wartości rzeźnej i jakością mięsa / Krzysztof Młynek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawa Naukowa - Akademia Podlaska ; nr 99Publication details: Siedlce : Wydawnictwo Akademii Podlaskiej, 2009.Description: 154 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):

Na dokumencie zbędny tyt. serii "Monografie" i nieprawidłowy ISSN 0860-2719.

Bibliogr. s. 128-144.

PB'2009, poz. 17856.

Streszcz. ang.

Młynek, Krzysztof.
  • Field of activity: Zootechnika.
  • VIAF ID: 161167536