Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Grzyby i warzywa w kuchni polskiej / Jozef Sirek ; [il. w tekście Pavol Gonda].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Martin : ESJ, cop. 2002.Description: 207, [1] s. : il. kolor. ; 22 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8096879901
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150902 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000100909
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ng 76 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000102138
Total holds: 0

S. tyt.: 200 przepisów na zupy, grzyby i warzywa zasmażane, sosy, dania główne, sałatki, pasty i sok z zastosowaniem grzybów i warzyw w naszej kuchni domowej.

Okł. : Zawiera atlas grzybów gratis.