Baner ze zdjęciem biblioteki

Porównanie wartości rzeźnej i jakości mięsa koziołków i tryczków / Roman Niedziółka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawa Naukowa - Akademia Podlaska ; nr 101Publication details: Siedlce : Wydawnictwo Akademii Podlaskiej, 2009.Description: 81 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001378017Inne nry kontrolne: (OCoLC)751038561 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500625 II (101) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000100954
Total holds: 0

Błędnie przypisany nr ISSN 0860-4371.

Bibliogr. s. 65-77.

Streszcz. ang.