Baner ze zdjęciem biblioteki

Chemiczne wskaźniki wartości odżywczej mięsa i jego przetworów oraz tłuszczu zwierzęcego : zbiór wybranych metod analitycznych / Witold Janitz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej w PoznaniuPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1985.Description: 94 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001479345Inne nry kontrolne: (OCoLC)751141381
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 114921 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000103033
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 114920 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000103039
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.