Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302071201
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132878 I (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000103146 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 095974 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000102572 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 095973 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Checked out | 02.09.2025 | 1000102573 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 095975 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000102574 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 38 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000102565 |
Na s. tyt.: Technikum.
Bibliogr. s. [280].
Dla uczniów kl. I i II technikum, zawód: zawód technik żywienia i gospodarstwa domowego, a także dla uczniów technikum, zawód: technik organizacji usług gastronomicznych.