Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2008.Edition: Wyd. 13Description: 278, [2] s. : il. ; 20x21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302071201
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132878 I (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000103146
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 095974 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000102572
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 095973 (Browse shelf(Opens below)) 3 Checked out 02.09.2025 1000102573
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 095975 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000102574
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 38 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000102565
Total holds: 0

Na s. tyt.: Technikum.

Bibliogr. s. [280].

Dla uczniów kl. I i II technikum, zawód: zawód technik żywienia i gospodarstwa domowego, a także dla uczniów technikum, zawód: technik organizacji usług gastronomicznych.