Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przetwórstwo mięsa : podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej / Władysław Poszepczyński.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1988.Edition: Wyd. 4Description: 358, [1] s., [1] k. tabl. złoż. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302011126
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 127143 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000085567
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 15 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138446
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 061304 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000018641
Total holds: 0

Bibliogr. s. 359.