Ocena żywności i żywienia / pod. red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marian Gil [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788373384903
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151066 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000103380 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mc 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000104676 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mc 05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000104677 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096277 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000104624 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096276 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000104625 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096275 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000104626 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096274 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000104627 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096273 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000104628 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096272 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000104629 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096271 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000104630 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 32 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000104631 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 343-344.
Dla słuchaczy wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa oraz dla tych kierunków nauczania, w programie których postanowiono zapoznać studentów z oceną jakości żywności.