Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ocena żywności i żywienia / pod. red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marian Gil [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2009.Opis: 343, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788373384903
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 151066 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 11 Dostępny 1000103380
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mc 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000104676
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mc 05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000104677
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096277 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000104624
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096276 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000104625
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096275 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000104626
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096274 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000104627
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096273 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000104628
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096272 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 6 Dostępny 1000104629
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096271 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 7 Dostępny 1000104630
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 32 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000104631
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 343-344.

Dla słuchaczy wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa oraz dla tych kierunków nauczania, w programie których postanowiono zapoznać studentów z oceną jakości żywności.

Zin, Marek
  • Obszar działalności: Malarstwo.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Zootechnika.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Rzeszowski.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2002012791

  • VIAF ID: 60998238
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Zawód: Artyści amatorzy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 99080963

  • Miejsce urodzenia: Zamość (Polska).