Kazeiny i kazeiniany - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-ISO 5543 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325187194
- Caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Other title]
- PN-ISO 5543:2009
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7818 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103321 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.100.99.
Niniejsza norma jest polską wersją Normy Międzynarodowej ISO 5543:2004. Została ona przetłumaczona przez Polski Komitet Normalizacyjny i ma ten sam status co wersja oficjalna.
Bibliogr. s. 20.
Wprowadza ISO 5543:2004, IDT ; Zastępuje PN-A-86361-4:1999.
Wprowadza ISO 5543:2004, IDT ; Zastępuje PN-A-86361-4:1999.