Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Kazeiny i kazeiniany - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-ISO 5543 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Description: 20 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325187194
Other title:
  • Caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Other title]
  • PN-ISO 5543:2009
Subject(s):

ICS 67.100.99.

Niniejsza norma jest polską wersją Normy Międzynarodowej ISO 5543:2004. Została ona przetłumaczona przez Polski Komitet Normalizacyjny i ma ten sam status co wersja oficjalna.

Bibliogr. s. 20.

Wprowadza ISO 5543:2004, IDT ; Zastępuje PN-A-86361-4:1999.

Wprowadza ISO 5543:2004, IDT ; Zastępuje PN-A-86361-4:1999.

Polska.
Polska.