Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby nadtlenkowej - Jodometryczne (wizualne) oznaczanie punktu końcowego PN-EN ISO 3960 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325189037
- PN-EN ISO 3960:2009
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - lodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2007) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7815 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103324 |
Niniejsza norma jest polską wersją Normy Europejskiej EN ISO 3960:2008. Została ona przetłumaczona przez Polski Komitet Normalizacyjny i ma ten status co wersja oficjalna.
ICS 67.200.10.
Bibliogr. s. 13.
Wprowadza EN ISO 3960:2008, IDT, ISO 3960:2007, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 3960:2009.
Wprowadza EN ISO 3960:2008, IDT, ISO 3960:2007, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 3960:2009.