Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby nadtlenkowej - Jodometryczne (wizualne) oznaczanie punktu końcowego PN-EN ISO 3960 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Description: 13 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325189037
NUKAT: xx001498070Inne nry kontrolne: (OCoLC)751344847 Other title:
  • PN-EN ISO 3960:2009
  • Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - lodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2007) [Other title]
Subject(s):

Niniejsza norma jest polską wersją Normy Europejskiej EN ISO 3960:2008. Została ona przetłumaczona przez Polski Komitet Normalizacyjny i ma ten status co wersja oficjalna.

ICS 67.200.10.

Bibliogr. s. 13.

Polska.
Polska.