Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby nadtlenkowej - Jodometryczne (wizualne) oznaczanie punktu końcowego PN-EN ISO 3960 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Description: 13 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325189037
- PN-EN ISO 3960:2009
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - lodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2007) [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7815 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103324 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Niniejsza norma jest polską wersją Normy Europejskiej EN ISO 3960:2008. Została ona przetłumaczona przez Polski Komitet Normalizacyjny i ma ten status co wersja oficjalna.
ICS 67.200.10.
Bibliogr. s. 13.
