Baner ze zdjęciem biblioteki

Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 4: Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne PN-EN ISO 6887-4 :2005/AC / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.Description: 2 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • PN-EN ISO 6887-4:2005/AC
  • Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych
  • Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7803 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103309
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
PN-7793 Mikrobiologia żywności i pasz - Wytyczne dotyczące przygotowania i wytwarzania pożywek - Cz. 1: Ogólne wytyczne dotyczące kontroli jakości pożywek przygotowywanych w laboratorium PKN-CEN ISO/TS 11133-1 / PN-7794 Pszenica, żyto i mąki z nich uzyskane, pszenica durum i semolina - Oznaczanie liczby opadania metodą Hagberga-Pertena - PN-EN ISO 3093:2007/AC / PN-7797 Mikrobiologia żywności i pasz - Horyzontalna metoda wykrywania obecności i oznaczania liczby Campylobacter spp. - Część 1: Metoda wykrywania PN-EN ISO 10272-1:2007/Ap1 / PN-7803 Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 4: Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne PN-EN ISO 6887-4 :2005/AC / PN-7805 Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 4: Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne PN-EN ISO 6887-4:2005/Ap1 / PN-7806 Mikrobiologia żywności i pasz - Horyzontalna metoda oznaczania liczby drobnoustrojów - Metoda płytkowa w temperaturze 30 ºC PN-EN ISO 4833:2004/Ap1 / PN-7809 Ogólne wymagania dotyczące kompetencji laboratoriów badawczych i wzorcujących PN-EN ISO/IEC 17025:2005/AC /

ICS 07.100.30.

Poprawka do Polskiej Normy.

Wprowadza EN ISO 6887-4:2003/AC:2004, IDT ; Zatwierdzona dnia 16 marca 2005 r.

Wprowadza EN ISO 6887-4:2003/AC:2004, IDT ; Zatwierdzona dnia 16 marca 2005 r.

Polska.