Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 4: Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne PN-EN ISO 6887-4:2005/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-EN ISO 6887-4:2005/Ap1
- Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne
- Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjsciowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7805 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103317 |
ICS 07.100.30.
Poprawka do Polskiej Normy.
Zastępuje PN-EN ISO 6887-4:2003 (U). Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 marca 2005 r.
Zastępuje PN-EN ISO 6887-4:2003 (U). Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 marca 2005 r.