Baner ze zdjęciem biblioteki

Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 4: Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne PN-EN ISO 6887-4:2005/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.Description: 2 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • PN-EN ISO 6887-4:2005/Ap1
  • Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne
  • Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjsciowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7805 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103317
Total holds: 0

ICS 07.100.30.

Poprawka do Polskiej Normy.

Zastępuje PN-EN ISO 6887-4:2003 (U). Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 marca 2005 r.

Zastępuje PN-EN ISO 6887-4:2003 (U). Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 marca 2005 r.

Polska.