Baner ze zdjęciem biblioteki

Mięso i ważniejsze przetwory z mięsa : (technologia - towaroznawstwo) / Kazimierz Wiśniowski.

By: Material type: TextTextSeries: Wydawnictwa Wyższej Szkoły Handlowej we Wrocławiu. Seria A ; T. 2Publication details: Wrocław ; Warszawa : Książnica "Atlas", 1948 Description: 448 s., [1] k. tabl. złoż. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001505648Inne nry kontrolne: (OCoLC)751457013
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 120258 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000104591
Total holds: 0

53 rycin w tekście i 1 mapa.

Bibliogr. s. 436-441.