Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Control of food quality and food analysis / ed. by G. G. Birch and K. J. Parker.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: London ; New York : Elsevier Applied Science Publishers, cop. 1984.Description: XII, 332 s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0853342393
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 120962 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000104752
Total holds: 0

Obwol.: This book comprises the papers presented at the fourteenth annual [...] symposium held at the University of Reading, Whiteknights, Reading, UK, from 22-24 March 1983.

Bibliogr. przy ref. Indeks.

Parker, Kenneth John.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 35701894