Control of food quality and food analysis / ed. by G. G. Birch and K. J. Parker.
Material type:
TextPublication details: London ; New York : Elsevier Applied Science Publishers, cop. 1984.Description: XII, 332 s. : il. ; 23 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0853342393
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 120962 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000104752 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Obwol.: This book comprises the papers presented at the fourteenth annual [...] symposium held at the University of Reading, Whiteknights, Reading, UK, from 22-24 March 1983.
Bibliogr. przy ref. Indeks.
