Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Description: 476, [4] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320435825
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0100177 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000115427
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 151087 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000103752
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Żb 16 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000105060
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 25 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000104919
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096314 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000104920
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 15 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000104973
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Fornal, Łucja
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Zboża.
  • VIAF ID: 166349848