Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Opis: 476, [4] s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320435825
Tematy:
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Fornal, Łucja
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Zboża.
  • VIAF ID: 166349848