Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Optymalizacja wartości odżywczej i ocena przydatności żywieniowej nowych preparatów białkowych przeznaczonych do stosowania w żywieniu człowieka / Wojciech Roszkowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza ; 2Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1980.Opis: 45, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300016635
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 108510 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000105013
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 40-45.

Streszcz. ang.

Roszkowski, Wojciech.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Dietetyka.
  • Powiązana grupa: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122192

  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877