Regionalna kuchnia polska : przepisy kaszubskie, mazurskie, wielkopolskie, podlaskie, śląskie, góralskie, kresowe / [oprac. red. Beata Woźniak].
Material type:
TextPublication details: Poznań : Olimp Media, 2009.Description: 93, [3] s. : il. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788361513780
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 119674 III (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000103996 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ng 77 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000105216 |
Total holds: 0
Indeks.
