Higiena żywności / Stefan Smoczyński, Władysław Damicz.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 111806 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000108751 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 109120 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000105439 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
111803 II Indagine sulla alimentazione del bestiame in Italia / | 111804 II The mink in health and disease / | 111805 II Przewodnik do ćwiczeń z geometrii wykreślnej / | 111806 II Higiena żywności / | 111807 II Szlachta i możnowładztwo w dawnej Polsce : szkic / | 111808 II Ochrona pól i warzywników przed chorobami i szkodnikami / | 111809 II Ćwiczenia z botaniki / |
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów III i IV roku studiów stacjonarnych oraz IV roku studiów zaocznych Wydziału Technologii Żywności.