Podstawy gastronomii / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320818611
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151233 II (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000104384 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096600 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000105582 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096599 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000105583 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096607 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000105509 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096606 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000105510 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096605 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000105511 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096604 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000105512 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096603 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000105513 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096602 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000105514 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096601 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000105515 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.