Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy gastronomii / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2010.Description: 364 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320818611
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 151233 II (Browse shelf(Opens below)) 13 Available 1000104384
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096600 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000105582
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096599 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000105583
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096607 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000105509
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096606 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000105510
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096605 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000105511
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096604 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000105512
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096603 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000105513
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096602 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000105514
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096601 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000105515
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.

Stasiak, Andrzej