Lebensmittel - Einfluss der Rheologie : 32 Vorträge des 5. Europäischen Symposiums "Lebensmittel - Einfluss der Rheologie auf die Lebensmittelverarbeitung und die Lebensmittelqualität", Zürich, 15.-17. Oktober 1973 / [hrsg.: Dieter Behrens und Kurt Fischbeck] ; Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen e.V. Frankfurt am Main.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 3527107606
- Lebensmittel - Einfluß der Rheologie : 32 Vorträge 5. Europäisches Symposium Zürich, Oktober 1973 [Tytuł okładkowy]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 108765 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000105604 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy ref. Indeks.
Tekst w jęz. ang., fr. i niem. Streszcz. w jęz. ang., fr. i niem.