Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Lebensmittel - Einfluss der Rheologie : 32 Vorträge des 5. Europäischen Symposiums "Lebensmittel - Einfluss der Rheologie auf die Lebensmittelverarbeitung und die Lebensmittelqualität", Zürich, 15.-17. Oktober 1973 / [hrsg.: Dieter Behrens und Kurt Fischbeck] ; Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen e.V. Frankfurt am Main.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: niemiecki, angielski, francuski Język streszczenia: angielski, francuski, niemiecki Serie: DECHEMA-Monographien ; Bd. 77Szczegóły wydania: Weinheim : Verlag Chemie GmbH, 1974.Opis: 430 s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 3527107606
Inny tytuł:
  • Lebensmittel - Einfluß der Rheologie : 32 Vorträge 5. Europäisches Symposium Zürich, Oktober 1973 [Tytuł okładkowy]
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 108765 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000105604
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy ref. Indeks.

Tekst w jęz. ang., fr. i niem. Streszcz. w jęz. ang., fr. i niem.

Behrens, Dieter
  • Obszar działalności: Chemia.
  • VIAF ID: 59530616
  • Zawód: Chemicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339