Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / Małgorzata Bączkowicz [et. al.] ; pod red. Teresy Fortuny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788360633182
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099022 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 17 | Dostępny | 1000113345 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096888 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Wypożyczono | 03.06.2024 | 1000106192 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096887 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000106170 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151282 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 13 | Dostępny | 1000106113 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151283 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 14 | Dostępny | 1000106114 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096889 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Wypożyczono | 11.04.2025 | 1000104556 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096890 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000104557 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096892 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000104559 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096893 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000104560 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096894 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000104561 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096895 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000105926 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096896 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000105927 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096897 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000105928 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096898 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000105929 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096899 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000105930 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 096900 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 12 | Dostępny | 1000105931 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 275-277.
Dla studentów studiów stacjonarnych i niestacjonarnych Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie..