Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zmiany białek miofibrylarnych w czasie dojrzewania a kruchość mięsa wołowego / Jan Mroczek.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza ; 75Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1988.Description: 46, [1] s., [4] k. tabl. (w tym złoż.) : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300021140
NUKAT: zz2006849467Inne nry kontrolne: (OCoLC)834959430 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 063314 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000019298
Total holds: 0

Bibliogr. s. 38-46.

Streszcz. ang.