Przysmaki żydowskie we współczesnej kuchni / Estera Kafka, Malka Kafka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788377070055
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | St 32 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000106434 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ng 79 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000106419 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151341 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000106377 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
151338 II Rośliny do ogródka skalnego / | 151339 II Drzewa i krzewy ozdobne / | 151340 II Sushi : [od tęczowych roladek do sashimi ze smażonej ryby] / | 151341 II Przysmaki żydowskie we współczesnej kuchni / | 151342 II Przewodnik metodyczny pisania pracy dyplomowej / | 151343 II Przyprawy z całego świata / | 151344 II Folksonomie czyli społecznościowe opisywanie treści : poradnik / |
Indeks.