Baner ze zdjęciem biblioteki

Analiza wykorzystania metody impingement we fluidyzacyjnym zamrażaniu owoców i warzyw / Dariusz Góral.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie ; z. 340Publication details: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010.Description: 68 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):

Bibliogr. s. 64-67.

Streszcz. ang.

Góral, Dariusz
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Inżynieria rolna.
  • Field of activity: Inżynieria produkcji.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Chłodzenie.
  • Field of activity: Suszenie.
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Lublin). Wydział Techniki Rolniczej.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 96217461

  • Associated group: Akademia Rolnicza (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2005039356

  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2010069055

  • ORCID: 0000-0003-1157-642X
  • VIAF ID: 161835851
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Inżynierowie.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050733

  • Occupation: Naukowcy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060