Ogólna technologia żywności : skrypt do ćwiczeń / pod red. Ewy Hajduk.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788360633335
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107790 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000166750 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104436 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 18 | Wypożyczono | 26.02.2026 | 1000130821 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099663 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 17 | Dostępny | 1000132197 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151400 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 15 | Dostępny | 1000106695 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151401 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 16 | Dostępny | 1000106696 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 40 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000106678 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 41 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000106679 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097220 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000106619 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 07 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000106620 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097222 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Wypożyczono | 04.11.2024 | 1000106621 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097223 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000132118 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097224 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000106623 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097225 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000106624 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097226 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000106625 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097227 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000106626 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097228 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000106627 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097229 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000106628 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097230 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000106629 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097231 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 12 | Dostępny | 1000106630 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.