Język rosyjski - technologia żywności / Anna Bracławska.
Material type:
TextLanguage: Russian, Polish Series: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW-AR, 1984.Edition: Wyd. 2Description: 165 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8300019170
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 113834 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000114684 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Dla studentów I roku studiów na wydziałach Technologii Żywności oraz Żywienia Człowieka i Wiejskiego Gospodarstwa Domowego.
