Oznaczanie wybranych metali toksycznych, związków nieorganicznych i organicznych w żywności / Elżbieta Łodyga-Chruścińska [et al.] ; Politechnika Łódzka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372833631
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097490 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000109021 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097491 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000109022 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151560 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000106980 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 15 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000106922 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy pracach.
Dla studentów Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności oraz innych Wydziałów Politechniki i Uniwersytetów, a także Uczelni Rolniczych.