Artykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14133 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788326658426
- PN-EN 14133:2010
- Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer HPLC method with immunoaffinity column clean-up [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7858 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000109367 |
ICS 67.160.10.
Bibliogr. s. 14.
Wprowadza EN 14133:2009, IDT ; Zastępuje PN-EN 14133:2009 ; Zatwierdzona dnia 18 sierpnia 2010 r.
Wprowadza EN 14133:2009, IDT ; Zastępuje PN-EN 14133:2009 ; Zatwierdzona dnia 18 sierpnia 2010 r.