Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności / pod red. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371605758
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 22 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113567 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099200 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000113568 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099196 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000113471 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099197 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000113472 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099198 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000113473 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151701 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000110032 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.