Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności / pod red. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010.Description: 126 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371605758
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 22 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000113567
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 099200 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000113568
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 099196 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000113471
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 099197 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000113472
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 099198 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000113473
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 151701 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000110032
Total holds: 0

Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.