Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / red. nauk.: Marian Grzymisławski, Jan Gawęcki ; [aut. Joanna Bajerska et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301164928
- 9788301139544
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Żb 01/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000110011 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097836 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny | 1000110012 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097837 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny | 1000110013 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Sl 05/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny | 1000109828 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097839 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 3 | Dostępny | 1000109829 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097840 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 4 | Dostępny | 1000109830 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097841 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 5 | Dostępny | 1000109831 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097842 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 6 | Dostępny | 1000109832 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097843 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 7 | Dostępny | 1000109833 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097844 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 8 | Dostępny | 1000109834 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097845 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 9 | Dostępny | 1000109835 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097846 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 10 | Dostępny | 1000109836 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097847 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 11 | Dostępny | 1000109837 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097848 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 12 | Dostępny | 1000109838 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097849 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 13 | Dostępny | 1000109839 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097850 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 14 | Dostępny | 1000109840 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097851 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 15 | Dostępny | 1000109841 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097852 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 16 | Dostępny | 1000109842 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097853 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 17 | Dostępny | 1000109843 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097854 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 18 | Dostępny | 1000109844 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097855 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 19 | Dostępny | 1000109845 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097856 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 20 | Dostępny | 1000109846 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097857 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 21 | Dostępny | 1000109847 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097858 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 22 | Dostępny | 1000109848 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151693 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 2 | 1 | Dostępny | 1000109822 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych i innych wyższych uczelni realizujących przedmioty z zakresu żywienia, lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów itp.