Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Anny Brzozowskiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010.Edition: Wyd. 4 uzupDescription: 232 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375832280
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104803 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000136425
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mh 08 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136278
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104710 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000136074
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mh 09 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136028
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sd 01 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000133745
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 151721 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000110169
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW studiujących na kierunkach: technologia żywności i żywienie człowieka oraz dietetyka, studentów wydziałów nauki o żywności uczelni rolniczych oraz pracowników ośrodków związanych z badaniem żywności i żywienia.