Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Anny Brzozowskiej.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375832280
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104803 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000136425 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136278 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104710 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000136074 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 09 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136028 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sd 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000133745 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151721 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000110169 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów stacjonarnych, zaocznych i wieczorowych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW studiujących na kierunkach: technologia żywności i żywienie człowieka oraz dietetyka, studentów wydziałów nauki o żywności uczelni rolniczych oraz pracowników ośrodków związanych z badaniem żywności i żywienia.