Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Osiągnięcia naukowo-techniczne w słodownictwie i browarnictwie = Scientific and technical achievements in malting and brewing : monografia / pod red. Piotra Antkiewicza i Aleksandra Poredy ; Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish, English Summary language: Polish, English Publication details: Kraków : Ogólnopolskie Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw NAUKA-PRZEMYSŁ, 2010.Description: 240 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393074501
NUKAT: xx001891604Inne nry kontrolne: (OCoLC)751458937 Other title:
  • Scientific and technical achievements in malting and brewing
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108385 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000167376
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ms 32 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000110043
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

Streszcz. ang. przy pracach. Cześć prac. w jęz. ang., streszcz. pol.

Poreda, Aleksander.