Osiągnięcia naukowo-techniczne w słodownictwie i browarnictwie = Scientific and technical achievements in malting and brewing : monografia / pod red. Piotra Antkiewicza i Aleksandra Poredy ; Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej.
Material type:
TextLanguage: Polish, English Summary language: Polish, English Publication details: Kraków : Ogólnopolskie Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw NAUKA-PRZEMYSŁ, 2010.Description: 240 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393074501
- Scientific and technical achievements in malting and brewing
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108385 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000167376 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ms 32 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000110043 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.
Streszcz. ang. przy pracach. Cześć prac. w jęz. ang., streszcz. pol.
