Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Przewodnik do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Gustawa Sobkowicza.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 285Szczegóły wydania: Wrocław : Wydaw. Akademii Rolniczej, 1984.Opis: 208 s. : rys., tab. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104540 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000134703
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 112493 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000111121
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 207-208.