Przewodnik do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Gustawa Sobkowicza.
Material type:
TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 285Publication details: Wrocław : Wydaw. Akademii Rolniczej, 1984.Description: 208 s. : rys., tab. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104540 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000134703 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 112493 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000111121 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 207-208.
