Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Handbook of food products manufacturing. [Vol. 2], Health, meat, milk, poultry, seafood, and vegetables / edited by Y. H. Hui ; associate editors: R. C. Chandan [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Hoboken : Wiley-Interscience/A John Wiley & Sons, cop. 2007.Description: XVIII, 1221 s. : il. ; 26 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780470049648
  • 9780470125250
NUKAT: xx001165125Inne nry kontrolne: (OCoLC)750495400 Other title:
  • Health, meat, milk, [...]
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 119861 III (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Checked out Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 31.10.2025 1000110793
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Hui, Yiu H.