Handbook of food products manufacturing. [Vol. 2], Health, meat, milk, poultry, seafood, and vegetables / edited by Y. H. Hui ; associate editors: R. C. Chandan [et al.].
Material type:
TextPublication details: Hoboken : Wiley-Interscience/A John Wiley & Sons, cop. 2007.Description: XVIII, 1221 s. : il. ; 26 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9780470049648
- 9780470125250
- Health, meat, milk, [...]
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 119861 III (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Checked out Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 31.10.2025 | 1000110793 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
