Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Towaroznawstwo żywności przetworzonej / red. nauk. Franciszek Świderski.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW, 1999.Description: 501 s. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372440646
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076500 (Browse shelf(Opens below)) 14 Available 1000026910
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 145098 II (Browse shelf(Opens below)) 13 Available 1000022304
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 145097 II (Browse shelf(Opens below)) 12 Available 1000022303
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076205 (Browse shelf(Opens below)) 11 Available 1000021832
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076204 (Browse shelf(Opens below)) 10 Available 1000021831
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076203 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000021830
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076201 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000021828
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076200 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000021827
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076199 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000021826
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076198 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000021825
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076197 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000021824
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076196 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000021823
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076206 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000021780
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydziału Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół hotelarskich.

Podręcznik dotowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej