Towaroznawstwo żywności przetworzonej / red. nauk. Franciszek Świderski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8372440646
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076500 (Browse shelf(Opens below)) | 14 | Available | 1000026910 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 145098 II (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000022304 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 145097 II (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000022303 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076205 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000021832 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076204 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000021831 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076203 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000021830 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076201 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000021828 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076200 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000021827 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076199 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000021826 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076198 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000021825 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076197 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000021824 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076196 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000021823 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076206 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000021780 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów Wydziału Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół hotelarskich.
Podręcznik dotowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej