Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Zarys technologii młynarstwa i kaszarstwa / Stanisław Jankowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1981.Opis: 482, [2] s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320403901
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 108181 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 7 Dostępny 1000114792
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 051399 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000035993
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 051396 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 6 Dostępny 1000034032
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 051391 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000034031
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sf 02 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138337
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mm 16 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142697
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 051394 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000022149
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów akademii rolniczych wydziału technologii żywności.

Jankowski, Stanisław
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 101950907